Home
Ik ben Marloes (1990). Mijn opa heeft zo'n vijftig jaar lang Fjordenpaarden gefokt, vandaar mijn voorkeur voor het ras. Al voordat ik kon lopen wilde ik op de paarden zitten en met opa mee op de kar. Naast de Fjorden hebben we ook een paar shetlanders gehad om op te hobbelen, maar toen ik 7 was mocht ik eindelijk 'echt' op paardrijles bij manege Ars Longa. Mijn lievelingspony daar was natuurlijk Njord, de Fjord. Het liefst wilde ik zelf ook een eigen Fjord, maar mijn moeder vond me daarvoor nog te klein.

Daarom kreeg ik voor mijn negende verjaardag een New Forest pony, Purple. Van Purple heb ik ontzettend veel geleerd, maar na een aantal jaar werd ik toch te lang en daarom mocht ik een Fjord van opa in gaan rijden. Dit klikte niet echt en daarom zijn we op zoek gegaan naar een andere pony. Dit is Ukie geworden, op dat moment hoog drachtig van een veulentje. Helaas is Purple in 2005 overleden. In de tussentijd heb ik Zowie en Kiki gekocht en deze twee kleintjes zijn onze lieve en gezellige grasmaaiers waar ik wat vrijheidsdressuur mee doe.

Daarom kreeg ik voor mijn negende verjaardag een New Forest pony, Purple. Van Purple heb ik ontzettend veel geleerd, maar na een aantal jaar werd ik toch te lang en daarom mocht ik een Fjord van opa in gaan rijden. Dit klikte niet echt en daarom zijn we op zoek gegaan naar een andere pony. Dit is Ukie geworden, op dat moment hoog drachtig van een veulentje. Helaas is Purple in 2005 overleden. In de tussentijd heb ik Zowie en Kiki gekocht en ik hoop dat ik binnenkort met ze kan gaan mennen.

Naast de paarden hebben we nog een hoop andere dieren in en om het huis lopen, zoals hangbuikzwijntjes, poezen en kippen.
Marloes, oma en Fjord Yvonne Eerste pony Jetske Marloes en Jetske Rondje rijden door de polder op Jetske Ploegen met opa en Heska Lisa, Marloes en Sophie op Heska Marloes en Purple, klaar voor onze eerste wedstrijd in 1999 Purple en Marloes, 2004 Marloes en Ukie, april 2004 Marloes op Zortin, Ukie's goedgekeurde zoon Marloes met Ukie, Zowie en Kiki Ukie en Darcy