Home

Bestelinformatie


Als je een product van Ukie wilt bestellen, ga je naar de productpagina en klik je op de knop 'bestellen'. Hier vul je je contactgegevens en eventuele informatie over de maat of kleur van het product in. Als je meerdere artikelen wilt bestellen, kun je dit ook invullen in het berichtveld, dus je hoeft niet voor elk product het bestelformulier in te vullen.

Levertijd

Nadat wij je bestelling hebben ontvangen, krijg je van ons binnen 2 dagen een mail terug met de betaalgegevens, tenzij anders vermeld op de site. De mails worden meestal 's avonds beantwoord.

Wanneer je geen reactie van ons hebt ontvangen, kijk dan eens in de map "Ongewenste mail". Het kan voorkomen dat onze mail daarin terecht is gekomen.

Wij streven ernaar om alle bestellingen na ontvangen van betaling (en eventueel paardenhaar) binnen 5 werkdagen op te sturen met PostNL. Mocht het voorkomen dat dit niet lukt, laten wij dat je tijdig weten.

Betaling

Ukie maakt geen gebruik van iDeal, betaling vindt plaats via overboeking per bank. Nadat je bestelling afgerond is, ontvang je een factuur per mail. Op deze factuur staan het totaalbedrag en onze betaalgegevens. Deze factuur kun je met internetbankieren voldoen.

Cadeautjes

Is je bestelling bij Ukie een cadeautje? Laat het ons weten, dan maken we er iets leuks van!

Bestellingen met paardenhaar

Als je een product met paardenhaar wilt bestellen, werkt dit bijna hetzelfde als bij andere producten. Ook hierbij ga je naar de productpagina en klik je op de knop 'bestellen'.
Nadat wij je bestelling hebben ontvangen, mailen we onze adresgegevens waar je het haar naartoe kunt sturen. Meer informatie over bestellingen met paardenhaar vind je op de pagina paardenhaar-informatie.